MEDICA HERBS Fermentovaná červená ryža + artičok (srdce, pečeň) 80 kapsúl Roztvoriť

MEDICA HERBS Fermentovaná červená ryža + artičok (srdce, pečeň) 80 kapsúl

ON8025MS

Nové

Zloženie: MEDICA HERBS Fermentovaná červená ryža + artičok (srdce, pečeň) 80 kapsúl
Zaradenie: Na zdravie

Viac detailov

31 ks skladom

Na sklade

10,74 €

s DPH

3% monakolín K

5 % cynarínu

Fermentovaná červená ryža je oveľa menej bežná ako biela odroda. Vzniká pridaním huby zvanej monascus purpureus do zŕn. Práve vďaka nim obsahuje červená ryža nezvyčajne vysokú koncentráciu monakolínu, skutočného zabijaka zlého cholesterolu. Bohužiaľ, táto odroda je na poľskom trhu takmer nedostupná. Preto sa oplatí siahnuť po fermentovanej ryži v kapsuliach od MedicaHerbs, ktorá sa postará o správnu hladinu cholesterolu a stav srdca.

Fermentovaná červená ryža – pre srdce aj mimo neho
Samotná fermentovaná červená ryža je pokladnicou cenných živín. Okrem monakolínu obsahuje aj vitamín B6 a veľké množstvo horčíka. Aby sme naplno využili jeho prospešné vlastnosti, rozhodli sme sa ho skombinovať s artičokom. Takto sme vytvorili doplnok stravy, ktorý sme uzavreli do pohodlných a ľahko prehĺtateľných kapsúl.

Fermentovaná červená ryža s artičokom je ideálnym zložením pre ľudí, ktorí venujú osobitnú pozornosť svojmu srdcu. Obe tieto zložky sú známe svojimi priaznivými vlastnosťami pre kardiovaskulárny systém. Fermentovanú červenú ryžu a artičoky by mali dopĺňať aj ľudia, ktorí bojujú s neduhmi pečene. Správna strava v kombinácii s jednou kapsulou denne môže výrazne zvýšiť komfort každodenného fungovania. Extrakt z artičokov je bohatým zdrojom cynarínu – chemickej zlúčeniny s hepatoprotektívnymi vlastnosťami. Podporuje ochranné funkcie pečene a jej boj proti toxínom. Fermentovaná červená ryža s artičokom pôsobí aj cholagogicky, čím pomáha zmierniť tráviace ťažkosti.

Fermentovaná červená ryža s artičokmi v kapsulách je doplnok stravy obsahujúci iba prírodné zložky. Nepoužívame žiadne umelé farbivá, príchute ani konzervačné látky. Siahnite po fermentovanej červenej ryži s artičokom a obohaťte svoj každodenný jedálniček o hodnotný monakolín.

Ingrediencie
Nádoba: 80 kapsúl
Veľkosť porcie: 1 kapsula
Počet porcií na nádobu: 80
Forma: kapsula

OBSAH ZLOŽIEK V PORCI
Fermentovaná červená ryža 99,8 mg
w tym monokolina K 2,99mg
Artičok (extrakt) 210,2 mg
vrátane cynarínu 10,5 mg

Ostatné ingrediencie
Fermentovaná červená ryža, extrakt z listov Cynara scolymus; kapsula (želatína - súčasť obalu kapsuly). Výrobok neobsahuje žiadne umelé prísady, ako sú konzervačné látky, farbivá, príchute, plnivá.

Skladovanie: Skladujte na chladnom a suchom mieste.

Upozornenie: Nepoužívajte ako náhradu pestrej stravy.
Prípravok by sa nemal podávať tehotným ženám a dojčiacim matkám.
Neprekračujte odporúčaný denný príjem.
Uchovávajte mimo dosahu detí.
Spotrebujte do: dátum na obale.

No customer reviews for the moment.

Write a review