OLIMP PROFI MASS 2500g Vanilka Roztvoriť

OLIMP PROFI MASS 2500g Vanilka

ON512MS

Nové

Zloženie: OLIMP PROFI MASS 2500g Vanilka
Zaradenie: Viac ako 50% Bielkovín

Viac detailov

5 ks skladom

Na sklade

71,30 €

s DPH

Zloženie: OLIMP PROFI MASS 2500g Vanilka
Zaradenie: Viac ako 50% Bielkovín

Budovanie masívnej, tvarovanej siluety bolo predefinované ... nechajte sa unášať čistou svalovou hmotou!

Profesionálny kondicionér zvyšujúci rast čistej svalovej hmoty. Jeho základom je komplex pokročilých, komplexných sacharidov, na báze maltodextrínov s dlhým reťazcom a vynikajúceho vysokomolekulárneho kukuričného škrobu - Waxy Maize, vyznačujúci sa nízkym glykemickým indexom. Sacharidový základ bol navyše doplnený o pokročilú proteínovú formulu obsahujúcu matricu dokonale vstrebateľného koncentrátu, izolátu a hydrolyzátu srvátkových bielkovín v kombinácii s pomaly vstrebateľným exkluzívnym micelárnym kazeínom. Dokonalý pomer plnohodnotných bielkovín a komplexných sacharidov zaisťujúcich optimálny rast svalovej hmoty je obohatený o izomaltulózu, MCT olej, L-glutamín, taurín a komplex najdôležitejších vitamínov.
Zloženie Profi Mass predpovedá vzájomnú synergiu jeho jednotlivých zložiek s cieľom dosiahnuť maximálny anabolický efekt s minimálnou úrovňou telesného tuku.

Profi Mass vám poskytne maximálny nárast čistej svalovej hmoty!
Tu sú nevyvrátiteľné argumenty...

PROFI MASS® obsahuje najpokročilejší suplementačný proteínový matrix, ktorý kombinuje všetky mliečne proteínové frakcie (hydrolyzát, koncentrát a srvátkový proteínový izolát, ako aj bezchybnú kvalitu micelárneho kazeínu) s hodnotou BV až 159. Podiely použitých zdrojov bielkovín majú boli vybrané na základe presnej fixnej kinetiky rýchlosti trávenia a uvoľňovania aminokyselín do krvného obehu, ako aj účinnosti ich absorpcie do buniek a integrácie s vlastnými štruktúrami tela. Táto mimoriadne účinná proteínová zmes zaisťuje najvyššiu saturáciu bielkovín produktmi trávenia bielkovín už 15 minút po jej podaní (srvátkový proteínový hydrolyzát), pričom maximálnu koncentráciu dosiahne za 45 minút - 2 hodiny. (srvátkový proteínový koncentrát, srvátkový proteínový izolát) a na konštantne vysokej úrovni, ktorá sa udržiava počas 6 po sebe nasledujúcich hodín (micelárny kazeín).

Starostlivo vybrané množstvá a typy zdrojov bielkovín zaručujú najžiadanejší, pre budovanie svalov, profil aminokyselín, obzvlášť bohatý na esenciálne a rozvetvené aminokyseliny. Použitie Profi Mass teda zaručuje najvyšší prísun aminokyselín počas intenzívneho cvičenia aj po ňom, čo priamo prispieva k nadmernej kompenzácii stavebných zložiek. V takýchto priaznivých fyziologických podmienkach bude potréningová regenerácia prebiehať s najvyššou účinnosťou. Srvátkový proteínový izolát a micelárny kazeín navyše odhalia svoj vysoký potenciál pri zintenzívnení procesov lipolýzy, čím sa zmení tvar profilu športovca, čím sa stane ľahším.
Podstata účinnosti Profi Mass'a®, okrem starostlivo vybraných proteínových frakcií, vyplýva aj z inovatívnej receptúry Low-GLC ™ založenej len na sacharidoch s nízkym glykemickým indexom (poly- a oligosacharidy, voskový kukuričný škrob s dlhým reťazcom vosková kukurica, izomaltulóza).

Koncept aplikovaného sacharidového komplexu je založený na predpoklade udržiavania miernej a anabolickej hladiny inzulínu v krvi. To vylučuje kolísanie hladiny cukrov v plazme a zaručuje neprerušované vstrebávanie energetických zložiek do svalových buniek. Stredná hladina monosacharidov v krvi, získaná po požití Profi Mass, chráni športovca aj pred znížením citlivosti inzulínového receptora na tento hormón, ku ktorému môže dôjsť pri podávaní veľkého množstva glukózy. Sacharidy obsiahnuté v Profi Mass® sú neprerušovaným zdrojom energie ihneď po jej konzumácii (fruktóza) a udržujú stabilný prísun sacharidov už po 30 minútach (maltodextrín), až po takmer 4 hodinách (voskový kukuričný škrob s dlhým reťazcom Waxy Maize a izomaltulóza).

Účinnosť metabolizmu je určená vitamínmi!

Komplex až 12 vitamínov používaných v Profi Mass chráni efektivitu práce všetkých enzýmov zapojených do metabolických premien využívaných pri regenerácii a raste svalového tkaniva. Vitamíny a minerály sa musia úplne dopĺňať, pretože ich straty pri intenzívnom cvičení sú enormné, čo výrazne zhoršuje kvalitu všetkých biochemických zmien prebiehajúcich v tele športovca. To nemôžete dovoliť! Poskytnutie vybraného v Profi Masswitamine zaručuje zosilnenie účinku vyplývajúceho z prítomnosti vysokej koncentrácie aminokyselín a sacharidov v krvnom riečisku, ktoré pochádzajú z trávenia zložiek oboch inovatívnych receptúr – sacharidov a bielkovín. Dodatočný vysoký antioxidačný potenciál niektorých vitamínov ovplyvňuje udržanie nízkej hladiny voľných radikálov, ktoré vo veľkom množstve vznikajú vo svalovej bunke počas intenzívneho cvičenia.

Komu je Profi omša venovaná?
Profi Mass je dokonalým základom pre stavebné a energetické zložky s perfektne zvolenou kinetikou uvoľňovania a ako žiadny iný „masový“ prípravok na trhu sa dá úspešne použiť aj tesne pred spaním, bez hrozby telesného tuku. Je preto ideálnou voľbou pre kulturistov a nadšencov silových športov, najmä pri práci na definovaní svalov. Profi Mass je neoceniteľná doplnková pomôcka pre ľudí, ktorí majú problémy s budovaním kvalitného svalstva, zbaveného ukladania tuku, ako je typické pre určitú skupinu ľudí (endomorfikov).
Profi Mass je tiež úklonom laboratórií Olimp smerom k amatérskym alebo rekreačne športujúcim ľuďom, ktorí často nemajú čas na dodržiavanie vyváženej stravy z dôvodu vysokej aktivity pracovného života. Ideálnym spojencom pri udržiavaní atletickej postavy bude výživný kokteil Profi Mass konzumovaný počas jedla.

Profi Mass® sa odporúča aj ľuďom praktizujúcim vytrvalostné športy, ako sú bojové umenia, cyklistika, maratóny atď., kde dlhotrvajúca, intenzívna námaha vyžaduje neprerušovaný prísun energetických zložiek.
Profi Mass® je sám o sebe dokonalou kombináciou najkvalitnejších živín a regulátorov, vďaka čomu ho nie je potrebné kombinovať so žiadnym iným doplnkom či výživným produktom. Zloženie Profi Mass zaručuje optimálne vstrebávanie cukrov a aminokyselín do intenzívne pracujúcich svalových buniek, čo zostáva kľúčové pre dosiahnutie úspechu v akomkoľvek športe.

Pri nákupe produktov Olimp v našom obchode dostanete katalóg odmien. Za každý nákup produktov Olimp zbierate body, ktoré neskôr budete môcť vymeniť za atraktívne odmeny.

Ingrediencie
Nádoba: 2500 g
Veľkosť porcie: 50 g
Počet porcií na nádobu: 50
Forma: prášok

OBSAH ZLOŽIEK V PORCI  /  100g
Bielkoviny 23g 45g
L-Glutamín 125 mg 250 mg
Olej MCT 350 mg 700 mg
Soľ 0,13g 0,25g
Taurín 250 mg 500 mg
Tuky 2,3 g 4,7 g
z toho cukry 3,5g 7,0g
nasýtené mastné kyseliny 1,9g 3,8g
Energia 809 kJ/ 191 kcal 1619 kJ / 382 kcal
Sacharidy 20g 40g

Ostatné ingrediencie
56% proteínové prípravky (srvátkový proteínový koncentrát (z mlieka), srvátkový proteínový izolát (z mlieka), micelárny kazeín (z mlieka), srvátkový proteínový hydrolyzát (z mlieka)), 40% sacharidové prípravky (komplex poly- a oligosacharidov, dlho- reťazový voskový kukuričný škrob, fruktóza, izomaltulóza), arómy, 0,7% olej s mastnými kyselinami so stredne dlhým reťazcom (MCT olej), regulátory kyslosti - kyselina jablčná, kyselina citrónová; 0,5% taurín, 0,25% L-glutamín, zahusťovadlá - arabská guma, xantánová guma, sodná soľ karboxymetylcelulózy; sladidlá - acesulfam K, sukralóza; emulgátor - lecitíny (zo sóje);
farbivá: karotény (A), košenila (B), riboflavín (C), E 150c (D), E 150d (E), E 133 (F), patentná modrá V (G), indigokarmín (H), chlorofyly a chlorofylíny (I), kurkumín (J), antokyány (K), paprikový extrakt (L), betanín (M), rastlinný uhlík (N).

Skladovanie: Skladujte na chladnom a suchom mieste.

Upozornenie: Nepoužívajte ako náhradu pestrej stravy.
Prípravok by sa nemal podávať tehotným ženám a dojčiacim matkám.
Neprekračujte odporúčaný denný príjem.
Uchovávajte mimo dosahu detí.
Spotrebujte do: dátum na obale.

No customer reviews for the moment.

Write a review