LAB ONE N°1 Coenzým Q10 – CoQ10 (Coenzým Q10) – 60 vegánskych kapsúl Roztvoriť

LAB ONE N°1 Coenzým Q10 – CoQ10 (Coenzým Q10) 100mg – 60 vegánskych kapsúl

ON1856MS

Nové

Zloženie: LAB ONE N°1 Coenzým Q10 – CoQ10 (Coenzým Q10) 100mg – 60 vegánskych kapsúl
Zaradenie: Koenzým Q10

Viac detailov

10 ks skladom

Na sklade

23,99 €

s DPH

LAB ONE N°1 Koenzým Q10 - CoQ10 - 60 kapsúl

Koenzým Q10 je zlúčenina, ktorá sa prirodzene vyskytuje v tele ľudí a zvierat, vyskytuje sa vo všetkých telesných tekutinách a takmer vo všetkých telesných bunkách. Jeho najväčšie množstvo sa nachádza v srdcovom svale, pečeni, obličkách a svaloch.

Koenzým Q10 je dostupný v dvoch formách: Ubichinion (oxidovaný CoQ10 – spotrebovaná forma) a Ubiquinol (redukovaný CoQ10). Tele je väčšinou v redukovanej forme. Najvyššia koncentrácia tkanivového koenzýmu Q10 je pred 30. rokom života, potom s vekom klesá. Ide o kľúčovú látku prispievajúcu k správnemu fungovaniu organizmu. Ovplyvňuje rast a regeneráciu buniek, znižuje poruchy fungovania bunkových mitochondrií, ktoré pôsobia ako zdroje energie a podieľajú sa na syntéze bielkovín a metabolizme lipidov.
Existuje množstvo príčin, ktoré môžu ovplyvniť hladinu koenzýmu Q10 v tele. Nielen vek, ale aj zvýšená energetická potreba ako šport či ťažká fyzická práca.

Koenzým Q10 = palivo pre telo!

Doplnok stravy č. 1 Koenzým Q10 obsahuje redukovanú formu koenzýmu Q10 - Ubiquinol - najkvalitnejšiu surovinu získanú prirodzenou kvasnicovou fermentáciou. Ide o aktívnu formu s maximálnou absorpciou.

Prírodný koenzým Q10 je identický s koenzýmom produkovaným v tele, je bez nečistôt a cis izomérov a má vynikajúci bezpečnostný profil.

Balenie: 60 vegánskych kapsúl

Veľkosť porcie: 2 kapsuly
Počet porcií na nádobu: 30
Coenzyme Q10 (Ubichinon): 100mg

Zloženie produktu: Objemové činidlo: mikrokryštalická celulóza; protihrudkujúce látky: horečnaté soli mastných kyselín, oxid kremičitý, leštiaca látka: hydroxypropylmetylcelulóza; farbivo: oxid kremičitý; želírujúce látky: karagénan, octan draselný.

Skladovanie: Skladujte na chladnom a suchom mieste.

Upozornenie: Nepoužívajte ako náhradu pestrej stravy.
Prípravok by sa nemal podávať tehotným ženám a dojčiacim matkám.
Neprekračujte odporúčaný denný príjem.
Uchovávajte mimo dosahu detí.
Spotrebujte do: dátum na obale.

No customer reviews for the moment.

Write a review